15.5.10

Rätt pähe. Rätt pähe. Rätt pähe...

Naljakas lugu selle peakattega siin. Umbes 85% kohalikest naistest kannab tervet keha katvat musta lina, aga leidub ka moodsamaid eksemplare, kes on üsna julged. Mõnel tolkneb rätt üsna hooletult pea peal ja kael on eest täiesti paljas. Mõnel on aga rätt toetatud peaaegu kuklasse patsi peale, mis jätab pool peanuppu katteta. Nii nad vaikselt ja järjepidevalt neid piire testivad ja teatav vabameelne suhtumine on aasta aastalt üha laiemalt aktsepteeritud.

Aga üks on kindel - avalikus kohas peab rätt siiski vähemalt formaalselt peas olema. Ja esialgu on meil sellega väga raske harjuda. Mitte, et me ei tahaks rätti kanda, aga esiteks kipume me räti kandmist vahel unustama (näiteks kui läheme hotellis koridori peal asuvasse WC-sse või duši alla) ja teiseks, no meil lihtsalt ei seisa see rätt miskipärast niiviisi peas, nagu kohalikel naistel. Koguaeg peame seda kohendama ja järjekindlalt vajub rätt kuklasse või kukub eest lahti.


Täna Rayenist tagasi sõites juhtus bussis üks kentsakas seik. Püüdsin natuke sõidu ajal magada ja äkki tundsin, et keegi koputab mulle pähe. Niiviisi ühe sõrmega ja vägagi konkreetselt. Mõtlesin, et Aivo teeb jälle mingit nõmedat nalja :)

Vaatasin selja taha - üks naine lobises seal mulle midagi ja tegi täiesti seosetuid žeste. Pärast mõningast väheinformatiivset kehakeeles infovahetust (viidanud siis kohe peale...) taipasin, et bussiistmel niheledes oli mu rätt õlgadele vajunud ning tädi ja tema kõrval istuva onu jaoks oli see vaatepilt puhas porno :)

Aga ega ta pahane ei olnud - järgmisel hetkel andis ta meile kõigile oma kilekotist pihku sihvkasid, mõne aja pärast ulatas hoopis terve koti meile. Sellest kotitäiest jätkus meil terveks reisiks. Ju siis neile tegelikult meeldis, mida nad nägid...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar